Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Heisann
Ved bruk av denne oppskriften fikk jeg 12 ganske store marengs kaker av det jeg vil definere som en raus porsjon, og enda var det mer marengsmasse igjen i bollen
Hvor store i diameter og høyde skal de kakene i oppskriften være?
Jeg stekte mine på nest nederste rille, ikke midten, likevel ble de en anelse brune i marengsen.
Hva er anbefalt steketid og temp på 12 kaker på størrelse med Shell-boller?