
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tenkte jeg skulle lage denne kaka i god tid før bursdagsfeiring, siden den er fin å fryse. Leste alle kommentarer før jeg satte i gang, og brukte både mer maizena enn oppskriften for glasuren tilsa, og lot det koke LENGE. Blandingen tyknet noe, men ved romtemperatur så var den fortsatt for flytende. Å piske den hjalp noe, men glasuren ville fortsatt ha rent ut av kaka. Holder nå på å koke den opp igjen, med mer maizena. Etter å ha googlet andre oppskrifter ser jeg at de fleste glasurene lages med fløte. Mulig feil i oppskriften her?
Anbefaler å prøve en annen glasuroppskrift, eller å starte med glasuren for å se hvilken vei det bærer. Ikke prøv på denne kaka om den må være ferdig i morgen!
Er ellers også skuffet over at så mange har kommentert uten å få svar. Skjerpings!