Add new comment

Tenkte jeg skulle lage denne kaka i god tid før bursdagsfeiring, siden den er fin å fryse. Leste alle kommentarer før jeg satte i gang, og brukte både mer maizena enn oppskriften for glasuren tilsa, og lot det koke LENGE. Blandingen tyknet noe, men ved romtemperatur så var den fortsatt for flytende. Å piske den hjalp noe, men glasuren ville fortsatt ha rent ut av kaka. Holder nå på å koke den opp igjen, med mer maizena. Etter å ha googlet andre oppskrifter ser jeg at de fleste glasurene lages med fløte. Mulig feil i oppskriften her?
Anbefaler å prøve en annen glasuroppskrift, eller å starte med glasuren for å se hvilken vei det bærer. Ikke prøv på denne kaka om den må være ferdig i morgen!
Er ellers også skuffet over at så mange har kommentert uten å få svar. Skjerpings!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.