Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tenkte jeg skulle lage denne kaka i god tid før bursdagsfeiring, siden den er fin å fryse. Leste alle kommentarer før jeg satte i gang, og brukte både mer maizena enn oppskriften for glasuren tilsa, og lot det koke LENGE. Blandingen tyknet noe, men ved romtemperatur så var den fortsatt for flytende. Å piske den hjalp noe, men glasuren ville fortsatt ha rent ut av kaka. Holder nå på å koke den opp igjen, med mer maizena. Etter å ha googlet andre oppskrifter ser jeg at de fleste glasurene lages med fløte. Mulig feil i oppskriften her?
Anbefaler å prøve en annen glasuroppskrift, eller å starte med glasuren for å se hvilken vei det bærer. Ikke prøv på denne kaka om den må være ferdig i morgen!
Er ellers også skuffet over at så mange har kommentert uten å få svar. Skjerpings!