Add new comment

Mitt tips til å mestre sjokoladekremen;

Først og fremst, ikke lag denne kaka dersom du har det travelt :)

Anbefaler å bruke helmelk, man kan også bare for å være på den sikre siden bytte ut halvparten av melka med fløte. Maisenna blandes ut i melken FØR det haes i sjokoladeblandingen, bland godt. Deretter skal jo dette kokes opp, la det koke under KONSTANT omrøring i 8-10 minutter. (Det skal ikke fosskoke, men småputre)

(Ikke ha forhåpninger om at kremen begynner å tykne mens det koker, det er min erfaring at den ikke gjør det)

Avkjøl kremen til romtemperatur, deretter inn i kjøleskap i minimum 4 timer, min sto over natta å var helt perfekt dagen etter.

Pga mye brun farin får sjokoladekremen en ganske fyldig og intens smak, dersom du synes det blir litt for mye kan du "jevne" den ut ved å ha i litt rømme eller kremost, hvor mye avhenger av egen smak, prøv deg fram.

Lykke til :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.