Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Mitt tips til å mestre sjokoladekremen;
Først og fremst, ikke lag denne kaka dersom du har det travelt :)
Anbefaler å bruke helmelk, man kan også bare for å være på den sikre siden bytte ut halvparten av melka med fløte. Maisenna blandes ut i melken FØR det haes i sjokoladeblandingen, bland godt. Deretter skal jo dette kokes opp, la det koke under KONSTANT omrøring i 8-10 minutter. (Det skal ikke fosskoke, men småputre)
(Ikke ha forhåpninger om at kremen begynner å tykne mens det koker, det er min erfaring at den ikke gjør det)
Avkjøl kremen til romtemperatur, deretter inn i kjøleskap i minimum 4 timer, min sto over natta å var helt perfekt dagen etter.
Pga mye brun farin får sjokoladekremen en ganske fyldig og intens smak, dersom du synes det blir litt for mye kan du "jevne" den ut ved å ha i litt rømme eller kremost, hvor mye avhenger av egen smak, prøv deg fram.
Lykke til :)