
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Mitt tips til å mestre sjokoladekremen;
Først og fremst, ikke lag denne kaka dersom du har det travelt :)
Anbefaler å bruke helmelk, man kan også bare for å være på den sikre siden bytte ut halvparten av melka med fløte. Maisenna blandes ut i melken FØR det haes i sjokoladeblandingen, bland godt. Deretter skal jo dette kokes opp, la det koke under KONSTANT omrøring i 8-10 minutter. (Det skal ikke fosskoke, men småputre)
(Ikke ha forhåpninger om at kremen begynner å tykne mens det koker, det er min erfaring at den ikke gjør det)
Avkjøl kremen til romtemperatur, deretter inn i kjøleskap i minimum 4 timer, min sto over natta å var helt perfekt dagen etter.
Pga mye brun farin får sjokoladekremen en ganske fyldig og intens smak, dersom du synes det blir litt for mye kan du "jevne" den ut ved å ha i litt rømme eller kremost, hvor mye avhenger av egen smak, prøv deg fram.
Lykke til :)