Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Et lite tips dersom kaken begynner å bli for mye stekt er å legge et ark med bakepapir over. Helst fra starten av siden man egentlig ikke skal åpne døren på stekeovnen under steking. Et annet tips er å varme ovnen til litt høyere temperatur. Når den er varm nok og kaken settes inn skrur du ned varmen til anbefalt temperatur. Det kommer mye kald luft inn i ovnen når du setter kaken inn.