Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hadde ikke noe problemer med å lage selve kaken, brukte over/undervarme og den ble mer eller mindre 100% ferdig og fin på 40 min. Syns derimot at en 24cm springform hadde passet bedre hvis man vil dele den opp i 3 lag slik som på bildene. Min kake ble ikke høy nok når jeg brukte 26cm form. Tør ikke prøve meg på glasuren, så jeg lager heller marengskremen som er i den andre Devil's Food Cake oppskriften istedet.