
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hadde ikke noe problemer med å lage selve kaken, brukte over/undervarme og den ble mer eller mindre 100% ferdig og fin på 40 min. Syns derimot at en 24cm springform hadde passet bedre hvis man vil dele den opp i 3 lag slik som på bildene. Min kake ble ikke høy nok når jeg brukte 26cm form. Tør ikke prøve meg på glasuren, så jeg lager heller marengskremen som er i den andre Devil's Food Cake oppskriften istedet.