Add new comment

Ser mange sliter med denne, har laget den et par ganger uten problemer. Her er noen tips som kanskje kan hjelpe.

1. Bruk en litt mindre form og øk steketiden. Samme temperatur. Stek midt i ovn, over og undervarme. En mindre form gjør kaka høyere og lagene blir ikke så tynne og skjøre.

2. Avkjøl kakebunnen i form over natten. Pakk den inn i en pose og la stå på benken, evt sett i kjøleskap. Når den får satt seg skikkelig er den superenkel å dele.

3. Bruk 50/50 brunt og hvitt sukker i sausen. (smak og behag, men foretrekker den slik)

4. Bruk helmelk i sausen, eller 50/50 lettmelk og fløte.

5. Bruk 4 STORE / TOPPEDE ss maizenna i sausen, hvis den ikke blir tykk når den koker da ville jeg sjekket at du ikke har rotet med maizenna og hvetemel.

6. Beregn 4+ timer avkjøling av saus på kjøkkenbenken før du prøver å dekke kaka.

Håper dette kan hjelpe noen med å lykkes. Ikke veldig vanskelig, men tar en del tid. Er også digg å bytte ut sjokoladesausen med aprikossyltetøy i ett av lagene for å friske opp kaka litt.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.