
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser mange sliter med denne, har laget den et par ganger uten problemer. Her er noen tips som kanskje kan hjelpe.
1. Bruk en litt mindre form og øk steketiden. Samme temperatur. Stek midt i ovn, over og undervarme. En mindre form gjør kaka høyere og lagene blir ikke så tynne og skjøre.
2. Avkjøl kakebunnen i form over natten. Pakk den inn i en pose og la stå på benken, evt sett i kjøleskap. Når den får satt seg skikkelig er den superenkel å dele.
3. Bruk 50/50 brunt og hvitt sukker i sausen. (smak og behag, men foretrekker den slik)
4. Bruk helmelk i sausen, eller 50/50 lettmelk og fløte.
5. Bruk 4 STORE / TOPPEDE ss maizenna i sausen, hvis den ikke blir tykk når den koker da ville jeg sjekket at du ikke har rotet med maizenna og hvetemel.
6. Beregn 4+ timer avkjøling av saus på kjøkkenbenken før du prøver å dekke kaka.
Håper dette kan hjelpe noen med å lykkes. Ikke veldig vanskelig, men tar en del tid. Er også digg å bytte ut sjokoladesausen med aprikossyltetøy i ett av lagene for å friske opp kaka litt.