Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser mange sliter med denne, har laget den et par ganger uten problemer. Her er noen tips som kanskje kan hjelpe.
1. Bruk en litt mindre form og øk steketiden. Samme temperatur. Stek midt i ovn, over og undervarme. En mindre form gjør kaka høyere og lagene blir ikke så tynne og skjøre.
2. Avkjøl kakebunnen i form over natten. Pakk den inn i en pose og la stå på benken, evt sett i kjøleskap. Når den får satt seg skikkelig er den superenkel å dele.
3. Bruk 50/50 brunt og hvitt sukker i sausen. (smak og behag, men foretrekker den slik)
4. Bruk helmelk i sausen, eller 50/50 lettmelk og fløte.
5. Bruk 4 STORE / TOPPEDE ss maizenna i sausen, hvis den ikke blir tykk når den koker da ville jeg sjekket at du ikke har rotet med maizenna og hvetemel.
6. Beregn 4+ timer avkjøling av saus på kjøkkenbenken før du prøver å dekke kaka.
Håper dette kan hjelpe noen med å lykkes. Ikke veldig vanskelig, men tar en del tid. Er også digg å bytte ut sjokoladesausen med aprikossyltetøy i ett av lagene for å friske opp kaka litt.