Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Fulgte Fredrik over her sine tips med tanke på glasuren, og den tyknet fint underveis i kokingen.
Nå står den på kjøkkenbenken og venter på at kaka skal bli klar for oppdeling, og jeg er nesten litt redd for at den kan bli i stiveste laget før kaka er klar. 😅
Startet nemlig med glasuren først, etter å ha blitt litt skremt av alle kommentarene om at glasuren aldri ble bra. Den ble helt nydelig her i alle fall, og kakebunnen ser også lovende ut. La bakepapir oppå fra starten, og den er høy og fin og virker gjennomstekt uten å være svidd på toppen. Det tror jeg kanskje den ville vært om jeg hadde droppa papiret.