
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Fulgte Fredrik over her sine tips med tanke på glasuren, og den tyknet fint underveis i kokingen.
Nå står den på kjøkkenbenken og venter på at kaka skal bli klar for oppdeling, og jeg er nesten litt redd for at den kan bli i stiveste laget før kaka er klar. 😅
Startet nemlig med glasuren først, etter å ha blitt litt skremt av alle kommentarene om at glasuren aldri ble bra. Den ble helt nydelig her i alle fall, og kakebunnen ser også lovende ut. La bakepapir oppå fra starten, og den er høy og fin og virker gjennomstekt uten å være svidd på toppen. Det tror jeg kanskje den ville vært om jeg hadde droppa papiret.