
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Når en skal temperere sjokolade er det viktig å ha et termometer og når man smelter sjokoladen må ikke den smelta sjokoladen vere varmaren e 45-50 grader. Då en smelter sjokolade er det også viktig at når man setter bollen med sjokolade i vannbadet så må ikke vannet komme i kontakt med bollen(det må være et mellomrom. Øvelse gjør mester, jeg har feilet gang på gang før jeg skjønte hvordan det skulle gjøres. Kan også være lurt å ta skålen med den smelta sjokolade ut av vannbadet før en tilsetter resten av den usmelta sjokoladen.