Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, i så fall anbefaler jeg å lage deigen og eplefyllet klar, men ikke ha det i paiformen. Dette fordi eplefyllet kan avgi mye væske hvis det blir stående over natten, og da blir paien bløt i bunnen. Pakk i så fall deigen godt inn i plast og oppbevar i kjøleskapet. Dagen etter må paideigen tas ut av kjøleskapet en stund så den mykner før den kan kjevles ut.