Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Det luktet nydelig i huset når kaka hadde stått litt i ovnen - har bakt noen eplekaker og eplemuffins opp gjennom årene og den lukta er helt fantastisk.
Da kan du tenke deg skuffelsen når jeg tok kaka ut av formen etter at den hadde kjølt seg ned og begynte å skjære i den - midten av kaka var fortsatt deigete og rennete :-(
Den ytterste delen av kaka var stekt, men sidene var brent.
Har som sagt bakt mange eplekaker etc, men aldri opplevd dette. I tillegg har jeg en kraftig ovn, så på hver eneste kakeoppskrift eller gjærbakst må jeg alltid kutte ned på steketiden. Her hadde jeg den inne i 25 minutter, men måtte tydeligvis hatt den inne ihvertfall 5 minutter til, men da er jeg redd for at ytterdelen hadde blitt tørr og sidene hadde blitt svidd :-(
Kjempekjedelig, men sånn er det.
Tror jeg går tilbake til eplekake og eplemuffins :-)