
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Det luktet nydelig i huset når kaka hadde stått litt i ovnen - har bakt noen eplekaker og eplemuffins opp gjennom årene og den lukta er helt fantastisk.
Da kan du tenke deg skuffelsen når jeg tok kaka ut av formen etter at den hadde kjølt seg ned og begynte å skjære i den - midten av kaka var fortsatt deigete og rennete :-(
Den ytterste delen av kaka var stekt, men sidene var brent.
Har som sagt bakt mange eplekaker etc, men aldri opplevd dette. I tillegg har jeg en kraftig ovn, så på hver eneste kakeoppskrift eller gjærbakst må jeg alltid kutte ned på steketiden. Her hadde jeg den inne i 25 minutter, men måtte tydeligvis hatt den inne ihvertfall 5 minutter til, men da er jeg redd for at ytterdelen hadde blitt tørr og sidene hadde blitt svidd :-(
Kjempekjedelig, men sånn er det.
Tror jeg går tilbake til eplekake og eplemuffins :-)