Add new comment

Hei. Det luktet nydelig i huset når kaka hadde stått litt i ovnen - har bakt noen eplekaker og eplemuffins opp gjennom årene og den lukta er helt fantastisk.
Da kan du tenke deg skuffelsen når jeg tok kaka ut av formen etter at den hadde kjølt seg ned og begynte å skjære i den - midten av kaka var fortsatt deigete og rennete :-(
Den ytterste delen av kaka var stekt, men sidene var brent.
Har som sagt bakt mange eplekaker etc, men aldri opplevd dette. I tillegg har jeg en kraftig ovn, så på hver eneste kakeoppskrift eller gjærbakst må jeg alltid kutte ned på steketiden. Her hadde jeg den inne i 25 minutter, men måtte tydeligvis hatt den inne ihvertfall 5 minutter til, men da er jeg redd for at ytterdelen hadde blitt tørr og sidene hadde blitt svidd :-(
Kjempekjedelig, men sånn er det.
Tror jeg går tilbake til eplekake og eplemuffins :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.