
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, det går så klar, men kaken kan bli litt tørr.
Jeg anbefaler å servere kaken dagen etter og ikke vente i 2 dager. Altså at kakebunnen og sjokoladefløten lages dag 1 og så pisker man opp sjokoladefløten og pynter kaken på dag 2. Da er det viktig at kakebunnen pakkes godt inn i plast så den ikke blir tørr.
Nestbest er å bake kaken 2 dager før og pakke den inn i plast til serveringsdagen. Så lage sjokoladefløten og dekke til med plastfolie for å la den stå i kjøleskapet på serveringdagen. Å piske opp sjokoladefløten og så fylle og pynte kaken ville jeg imidlertid gjort på selve serveringsdagen.