 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, det går så klar, men kaken kan bli litt tørr.
Jeg anbefaler å servere kaken dagen etter og ikke vente i 2 dager. Altså at kakebunnen og sjokoladefløten lages dag 1 og så pisker man opp sjokoladefløten og pynter kaken på dag 2. Da er det viktig at kakebunnen pakkes godt inn i plast så den ikke blir tørr.
Nestbest er å bake kaken 2 dager før og pakke den inn i plast til serveringsdagen. Så lage sjokoladefløten og dekke til med plastfolie for å la den stå i kjøleskapet på serveringdagen. Å piske opp sjokoladefløten og så fylle og pynte kaken ville jeg imidlertid gjort på selve serveringsdagen.