Add new comment

Har nå prøvd denne oppskriften to ganger. Jeg er nysgjerrig på hva du definerer som romtemperatur? I mine to forsøk sto deigen ved 21˚C. Og siden det sto lunkent vann, brukte jeg vann på 22˚C siden melet var litt kaldere. Min erfaring med langtidsheving, er at 1/2ts til denne deigen, er alt for mye. Jeg gikk derfor ned til 1/4ts begge gangene. Den første gangen, var deigen ferdig forhevet etter 6 timer. Den andre gangen etter 7,5t. Gang nummer to satte jeg deigen om morgenen, og stekte den til middag. Det fungerte fint.
Absolutt en god foccacia. Men hvis du som meg mener at 21" er en grei romtemperatur, ville jeg jeg redusert gjærmengden og/eller brukt kaldt vann til deigen hvis du ønsker å bruke tidsskjemaet i oppskriften.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.