
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har nå prøvd denne oppskriften to ganger. Jeg er nysgjerrig på hva du definerer som romtemperatur? I mine to forsøk sto deigen ved 21˚C. Og siden det sto lunkent vann, brukte jeg vann på 22˚C siden melet var litt kaldere. Min erfaring med langtidsheving, er at 1/2ts til denne deigen, er alt for mye. Jeg gikk derfor ned til 1/4ts begge gangene. Den første gangen, var deigen ferdig forhevet etter 6 timer. Den andre gangen etter 7,5t. Gang nummer to satte jeg deigen om morgenen, og stekte den til middag. Det fungerte fint.
Absolutt en god foccacia. Men hvis du som meg mener at 21" er en grei romtemperatur, ville jeg jeg redusert gjærmengden og/eller brukt kaldt vann til deigen hvis du ønsker å bruke tidsskjemaet i oppskriften.