Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har nå prøvd denne oppskriften to ganger. Jeg er nysgjerrig på hva du definerer som romtemperatur? I mine to forsøk sto deigen ved 21˚C. Og siden det sto lunkent vann, brukte jeg vann på 22˚C siden melet var litt kaldere. Min erfaring med langtidsheving, er at 1/2ts til denne deigen, er alt for mye. Jeg gikk derfor ned til 1/4ts begge gangene. Den første gangen, var deigen ferdig forhevet etter 6 timer. Den andre gangen etter 7,5t. Gang nummer to satte jeg deigen om morgenen, og stekte den til middag. Det fungerte fint.
Absolutt en god foccacia. Men hvis du som meg mener at 21" er en grei romtemperatur, ville jeg jeg redusert gjærmengden og/eller brukt kaldt vann til deigen hvis du ønsker å bruke tidsskjemaet i oppskriften.