Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei jeg lurte på om jeg kan bytte banan med ananas eller om det er er best å mose ananasen å bruke det som en syltetøy? Eller om det et best å ha biter med ananas? Eksemplel. Sukker bunn, krem ananasbiter. En til sukkerbunn. Krem med bringebær og så en vanlig sukkerbunn topp? Eller om jeg skal ha moset ananas. Og så vanlig krem oppå. Og så sukkerbunn. Og så bringebærkrem.og så resten av sukkerbunnen på toppen. mor vil ha en marsipan kake med anans og bringe bær. Men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det? Har du et tips til meg om ka som er best? Moste ananas eller i biter?er og usikrer på om jeg skal ha kremen på først eller oppå ananasen ? Beklager at det er litt vanskel å forstå meg. Jeg har liit skrivevanskar. Jeg får sukkebunnen veldig bra vist jeg følger dine oppskrifter. Jeg liker oppskriftene dine veldig. Jeg gleder meg til jul.jeg har mange jeg skal prøve på. Og jeg har ønsket den nye juleboken til jul av min bror jeg skal lage bursdagskake til min mor .hun har bursdag 26 oktober. Jeg liker å bake. Og gleder meg masse til jul.elsker å bake julekaker til venner og familie. Beklage masingen min. Håper du skjønner hva jeg skriver ha en fin dag. Hilsen fra anne grete tveiten