 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, du kan la være å piske den gule kremen, men da må du forsikre deg om at den er helt kald før den kommer i kontakt med firkløversjokoladen. Anbefaler å la firkløverkremen være nederst også da, siden den er tyngre enn den gule kremen.
Du bør da også beholde kakeringen rundt kaken og sette kaken i kjøleskapet til dagen etter (med altså både firkløverkremen og den gule kremen) slik at du er sikker på at den gule kremen stivner skikkelig og holder seg på plass før du fjerner kakeringen.