Add new comment

Ja, du kan lage disse uten food processor. Vi har klart å bake alt for hånd i alle år før food processorn kom, og det kan vi fortsatt gjøre . Bruk hendene og finfordele smøret i melet og sukkeret med fingertuppene så det smuldrer seg jevnt. Det er en fordel å arbeide raskt så deigen ikke blir for myk og smøret smelter. Tilsett vaniljeekstrakt og eggeplomme, samle deigen til en jevn deig, bearbeide deigen så lite som mulig på dette punkt slik at den ikke blir overbearbeidet (da blir den seig og de ferdige småkakene får ikke ønsket konsistens). Følg resten av oppskriften og lag småkakene. Jeg liker å begynne med smør som ikke har rukket å komme helt til romtemperatur, fordi det da blir enklere å smuldre smøret i mel og sukker. Deigen blir raskt varm av hendene, og når vanilje og eggeplomme tilsettes er deigen varm nok til å bli jevnt og godt blandet. Lykke til!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.