 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, du kan lage disse uten food processor. Vi har klart å bake alt for hånd i alle år før food processorn kom, og det kan vi fortsatt gjøre . Bruk hendene og finfordele smøret i melet og sukkeret med fingertuppene så det smuldrer seg jevnt. Det er en fordel å arbeide raskt så deigen ikke blir for myk og smøret smelter. Tilsett vaniljeekstrakt og eggeplomme, samle deigen til en jevn deig, bearbeide deigen så lite som mulig på dette punkt slik at den ikke blir overbearbeidet (da blir den seig og de ferdige småkakene får ikke ønsket konsistens). Følg resten av oppskriften og lag småkakene. Jeg liker å begynne med smør som ikke har rukket å komme helt til romtemperatur, fordi det da blir enklere å smuldre smøret i mel og sukker. Deigen blir raskt varm av hendene, og når vanilje og eggeplomme tilsettes er deigen varm nok til å bli jevnt og godt blandet. Lykke til!