
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ja, du kan lage disse uten food processor. Vi har klart å bake alt for hånd i alle år før food processorn kom, og det kan vi fortsatt gjøre . Bruk hendene og finfordele smøret i melet og sukkeret med fingertuppene så det smuldrer seg jevnt. Det er en fordel å arbeide raskt så deigen ikke blir for myk og smøret smelter. Tilsett vaniljeekstrakt og eggeplomme, samle deigen til en jevn deig, bearbeide deigen så lite som mulig på dette punkt slik at den ikke blir overbearbeidet (da blir den seig og de ferdige småkakene får ikke ønsket konsistens). Følg resten av oppskriften og lag småkakene. Jeg liker å begynne med smør som ikke har rukket å komme helt til romtemperatur, fordi det da blir enklere å smuldre smøret i mel og sukker. Deigen blir raskt varm av hendene, og når vanilje og eggeplomme tilsettes er deigen varm nok til å bli jevnt og godt blandet. Lykke til!