 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Line, jeg koker karamellen i den tiden jeg har angitt når jeg lager tredobbel porsjon, altså 5 minutter, men da har jeg en større kjele. Koketiden blir altså den sammen gitt at kjelestørrelsen tilpasses størrelsen på porsjonen. Ved bare 1/3 porsjon karamell, må kjelen være nokså liten, som jeg har beskrevet i tipsfeltet, og da kan koketiden holdes til 5 minutter. Bruker du en videre kjele, har du helt rett i at koketiden bør være litt kortere.