
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kan noen fortelle meg hvordan konsistensen på kakene skal være? Det er første gang jeg lager bomber i stedet for vanlig suksessterte. Kakene var ferdig på kvelden, og da var de sprø utenpå og myke/seige inni. Ville vente til dagen etterpå med å lage fyllet, så når kakene var helt avkjølte la jeg dem i en kakeboks. Dagen etter var kakene seige over det hele, og jeg lurer på om de burde blitt liggende på risten natta over?