 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan noen fortelle meg hvordan konsistensen på kakene skal være? Det er første gang jeg lager bomber i stedet for vanlig suksessterte. Kakene var ferdig på kvelden, og da var de sprø utenpå og myke/seige inni. Ville vente til dagen etterpå med å lage fyllet, så når kakene var helt avkjølte la jeg dem i en kakeboks. Dagen etter var kakene seige over det hele, og jeg lurer på om de burde blitt liggende på risten natta over?