 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
Min appelsinkake med ricotta ble rå!! Jeg stekte den i en time, men den fikk en slik rårand under appelsinskivene. Hva ble feil her ? Jeg pisket ricottaen godt men er ricottaen grunnen til at den ble rå? Kaken så helt nydelig ut når jeg tok den ut av ovnen. Halve kaken var stekt og resten var svampete, prøvde til og med å steke den en halv time dagen etterpå men den var fortsatt rå. Hva gjør jeg feil her ?