
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg elsker denne Sarah Bernard-kaken og skal lage den nå i flere anledninger fram mot jul.
Jeg lurer på om det hadde vært mulig å lage en hvit versjon av den med hvit sjokoladeglasur? Og kremfyll med for eksempel appelsinsaft / appelsindråper, slik at den får en litt frisk smak? Og kanskje krokan på toppen? Eller blir det dumt med noe hardt på toppen?
Har du oppskrift på noe slikt eller noen anbefalinger hvis jeg skal gå i gang å eksperimentere selv?
Vennlig hilsen
Jannicke