 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
Jeg elsker denne Sarah Bernard-kaken og skal lage den nå i flere anledninger fram mot jul.
Jeg lurer på om det hadde vært mulig å lage en hvit versjon av den med hvit sjokoladeglasur? Og kremfyll med for eksempel appelsinsaft / appelsindråper, slik at den får en litt frisk smak? Og kanskje krokan på toppen? Eller blir det dumt med noe hardt på toppen?
Har du oppskrift på noe slikt eller noen anbefalinger hvis jeg skal gå i gang å eksperimentere selv?
Vennlig hilsen
Jannicke