Add new comment

Denne kaken er fantastisk å se til, men smaken og konsistensen er så som så. Lagde denne til jul og fikk mange rosende kommentar på dens utseende, men smaksmessig står den ikke helt i stil. Bunnen er massiv, tung og mektig, dessuten har ostekremen tendens til å enkelt separere seg fra den når du kutter opp stykker. Appelsin-smaken i ostekremen er tilstede, men litt malplassert. Er mer fan av sitronsmak her. Pepperkakene, både inni og de til pynt blir veldig raskt myke, og du får dermed ikke noe "krønsj" som jeg håpet på. Alt i alt en ekstremt pen men middels god kake. Og det stemmer helt som Bearhe skriver at denne oppskriften må være til en 26 cm form og ikke 24. Jeg brukte en 24 og hadde så mye til overs av både brownie-deig, ostekrem og gelelokk, at jeg kunne lage en liten mini-kake i tillegg. Jeg kommer dessverre ikke til å lage denne ostekaken igjen. Personlig liker jeg best ostekaker med kjeksbunn.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.