 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne kaken er fantastisk å se til, men smaken og konsistensen er så som så. Lagde denne til jul og fikk mange rosende kommentar på dens utseende, men smaksmessig står den ikke helt i stil. Bunnen er massiv, tung og mektig, dessuten har ostekremen tendens til å enkelt separere seg fra den når du kutter opp stykker. Appelsin-smaken i ostekremen er tilstede, men litt malplassert. Er mer fan av sitronsmak her. Pepperkakene, både inni og de til pynt blir veldig raskt myke, og du får dermed ikke noe "krønsj" som jeg håpet på. Alt i alt en ekstremt pen men middels god kake. Og det stemmer helt som Bearhe skriver at denne oppskriften må være til en 26 cm form og ikke 24. Jeg brukte en 24 og hadde så mye til overs av både brownie-deig, ostekrem og gelelokk, at jeg kunne lage en liten mini-kake i tillegg. Jeg kommer dessverre ikke til å lage denne ostekaken igjen. Personlig liker jeg best ostekaker med kjeksbunn.