
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kaken er fantastisk å se til, men smaken og konsistensen er så som så. Lagde denne til jul og fikk mange rosende kommentar på dens utseende, men smaksmessig står den ikke helt i stil. Bunnen er massiv, tung og mektig, dessuten har ostekremen tendens til å enkelt separere seg fra den når du kutter opp stykker. Appelsin-smaken i ostekremen er tilstede, men litt malplassert. Er mer fan av sitronsmak her. Pepperkakene, både inni og de til pynt blir veldig raskt myke, og du får dermed ikke noe "krønsj" som jeg håpet på. Alt i alt en ekstremt pen men middels god kake. Og det stemmer helt som Bearhe skriver at denne oppskriften må være til en 26 cm form og ikke 24. Jeg brukte en 24 og hadde så mye til overs av både brownie-deig, ostekrem og gelelokk, at jeg kunne lage en liten mini-kake i tillegg. Jeg kommer dessverre ikke til å lage denne ostekaken igjen. Personlig liker jeg best ostekaker med kjeksbunn.