Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Veldig god kake, men melis glasuren ble altfor tynn ved og følge oppskriften. Jeg startet med litt over 0,5 dl vann (i tillegg til 0,5 dl sitronsaft) og glasuren var allerede da litt tynn etter min mening.
Når det er sagt så trenger kaken strengt tatt ikke glasur. Jeg bakte på kvelden og lot den stå over natten før jeg lagde glasur neste dag, men da var allerede et godt hjørne borte og kaken erklært en suksess av min mann som hadde vært litt småsulten på nattestid.