Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, du har ikke gjort noe feil. Denne kaken skal bare stekes så lenge som angitt i oppskriften. Kaken stivner ved avkjøling og skal ikke være gjennomstekt når den tas ut av ovnen. Kaken skal helst stå over natten i kjøleskapet før den tas ut av formen og deles i firkanter, og da vil den være helt fast i konsistensen. Dette er viktig for at kaken skal få en "fudgy" konsistens. Jeg skal skrive dette tydeligere i oppskriften.