Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, jeg bruker så mange av dine oppskrifter og vil først takke for den gode jobben du gjør!
Denne deigen har jeg laget ca 20 ganger til nå. Jeg veier og måler alltid opp slik at mengdene skal bli korrekte. Bruker til og med temp måler på melke blandingen før jeg legger til gjær. Jeg opplever derimot 2 ulike utfall, uten at jeg selv skjønner hvorfor; 1) jeg får en deig som etter elting er så fast og fin og klar til å trilles ut til boller 2) deigen er ekstremt klissete og mye mer mel må til. Jeg ser at du skriver under tips så kan det hende man må ha mer mel, men har du noen formening om hvorfor det blir slik? Takk