
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, jeg bruker så mange av dine oppskrifter og vil først takke for den gode jobben du gjør!
Denne deigen har jeg laget ca 20 ganger til nå. Jeg veier og måler alltid opp slik at mengdene skal bli korrekte. Bruker til og med temp måler på melke blandingen før jeg legger til gjær. Jeg opplever derimot 2 ulike utfall, uten at jeg selv skjønner hvorfor; 1) jeg får en deig som etter elting er så fast og fin og klar til å trilles ut til boller 2) deigen er ekstremt klissete og mye mer mel må til. Jeg ser at du skriver under tips så kan det hende man må ha mer mel, men har du noen formening om hvorfor det blir slik? Takk