Also available in: Norsk

Jordbær med mascarponekrem


Sol og vaaaarmt for tiden! Så utrolig deilig  :)

Her kommer en veldig enkel oppskrift på deilig mascarponekrem. Den lages med en blanding av mascarponeost og seterrømme og smaksettes med sitronsaft, ekte vanilje og melis. Mascarponekremen får tykk og kremete konsistens og smaker godt til alle slags bær, kaker og frukter.

Siden vi er i juli og norske jordbær er på sitt beste, har jeg valgt friske jordbær til mascarponekremen i dag.

Perfekt terrassekos!

 

 

Ingredienser:

Mascarponekrem:
♥ 250 g mascarponeost
♥ 3 dl seterrømme
♥ 1 ss sitronsaft
♥ 1 vaniljestang
♥ 100 g melis

Servering:
♥ 1 kurv jordbær

 

Fremgangsmåte:

Pisk mascarponeost og seterrømme raskt sammen. Tilsett sitronsaft, frø fra vaniljestangen og melis. Bland sammen og ha kremen i en serveringsskål.

 

 

Server som tilbehør til friske, søte jordbær.

 

 

Tips:

♥ Mascarponeost er en italiensk ferskost som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene. 250 gram tilsvarer 1 pk.

♥ Mascarponekremen oppbevares i kjøleskapet. Den smaker som sagt godt til mye annet enn jordbær også :)

 

 

Sommerdessert i en fei!

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

Jordbær med mascarponekrem
Ingredients

♥ 250 g mascarponeost
♥ 3 dl seterrømme
♥ 1 ss sitronsaft
♥ 1 vaniljestang
♥ 100 g melis

Instructions

Pisk mascarponeost og seterrømme raskt sammen. Tilsett sitronsaft, frø fra vaniljestangen og melis. Bland sammen og ha kremen i en serveringsskål.

Server som tilbehør til friske, søte jordbær

Tips

♥ Mascarponeost er en italiensk ferskost som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene. 250 gram tilsvarer 1 pk.

♥ Mascarponekremen oppbevares i kjøleskapet. Den smaker som sagt godt til mye annet enn jordbær også.

1 comment

Hei!
Tenkte å prøve denne desserten i dag, men hvordan tror du det er å bytte ut melisen med tagatesse?
fpdh.blogg.no

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.