Also available in: Norwegian Bokmål

Sjokoladepudding med krem

 

Always & forever!

 Heart

 

 

Lag nydelig sjokoladepudding til helgen!

 

 

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

 

Ingredienser:

♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt

 

Fremgangsmåte:

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.

Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.

 

 

 

Tips:

♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!

♥ Se også Sjokolade-panna cotta med konjakk og Panna cotta med melkesjokolade.

 

 

... Utrolig populær dessert hos både store og små!  Yum 

 

 

 

 Heart  Ønsker deg en fin helg!

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sjokoladepudding med krem
Ingredienser

♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt

Fremgangsmåte

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.

Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.

Tips

♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!

3 comments

Hei. Ser etter oppskrift uten egg. Denne er eggehvite ( gelatin) i... Litt kjedelig når oppskrifter med egg dukker opp under " oppskrifter uten egg"

Veldig god dessert, men porsjonene er store. Kan godt bruke mindre glass/skåler slik at det blir til 6 i stedet. Jeg brukte også friske bær på toppen i stedet, noe som gjorde det hele mye friskere, og syrligheten fra bærene passet veldig godt til den mektige sjokoladen.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.