Brødpudding med Nutella (Nutella Bread Pudding)

Mm! Serves one - or two if you really wanna share.

Brødpudding med Nutella (Nutella Bread Pudding)
Ingredienser

4 skiver loff eller brioche (se tips)
4 ss Nugatti (se tips)
- -
1 stort egg
30 g sukker
1 dl melk
0,5 dl kremfløte
50 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Skjær loff (eller helst brioche) i 4 skiver. Smør skivene med Nugatti og legg dem sammen to og to. Del de doble skivene i store terninger. Legg disse i en smurt dessertskål med litt høye kanter.

Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp. Varm opp melk og kremfløte. Tilsett oppdelt sjokolade og la den smelte. Rør dette så i eggeblandingen. Resultatet skal bli en flytende sjokolademelksaus. Hell dette over brødbitene i skålen og la de ligge og bløtgjøre seg i 10 min.

Sett skålen på en plate midt i ovnen og stek ved 170°C i ca 20 min. Serveres varm og nystekt.

Tips

Brioche er fransk loff som inneholder ekstra mye smør og egg. Du finner oppskrift på detsoteliv.no i ulike varianter. Det går fint å bruke vanlig loff i stedet, helst uten tykke skorper (bruk gjerne smørloff).

Nutella er et sjokoladenøttepålegg som smaker omtrent som Nugatti.

Kakekategori
Desserter
Sesong
Stikkord

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.