Valnøttmarengs

Valnøttmarengs
Ingredienser

4 eggehviter
275 g sukker
125 g valnøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt under pisking. Pisk godt mellom hver gang sukkeret tilsettes. Marengsen skal etter hvert bli tykk og stiv.

Vend i grovt hakkede valnøtter. Sett topper på bakepapirkledd stekeplate med to spiseskjeer.

Stek marengsene midt i ovnen ved 125°C i 30 min. Avkjøles helt på platen.

Tips

Hvis du setter ovnen på 125°C varmluft, kan du steke to plater samtidig.

Marengsen kan oppbevares i tett kakeboks.

Se også "Russiske kyss" som er basert på lignende oppskrift.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.