Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2

350 g hvetemel
100 g melis
250 g smør
Pynt:
1 eggehvite
sukker
kanel
Bland mel og melis. Smuldre i smør og kna deigen sammen (deigen kan også kjøres raskt sammen i food processor).
Del deigen opp i 50 biter. Trill hver bit til lengder. Trykk dem flate med fingrene.
Bland sammen sukker og kanel og ha i en skål. Pensle hver kake med eggehvite og dypp dem i sukker- og kanel blandingen. Legg kakene på stekeplater dekket med bakepapir.
Stek kakene gyldne midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.
"Kanelstriper" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5367 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
*heart* lig hilsen Kristine

Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar