Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2

250 g marsipan
1-2 ss rom
Pynt:
krokan kakepynt (2 pk fra Freia)
Ha krokanen i en suppeskål e.l. Kna marsipan sammen med rom. Form marsipanen til små kuler som deretter rulles i krokanen.
Oppbevares kjølig i en liten boks med matpapir mellom lagene.
Konfekten blir ekstra god hvis du bruker såkalt råmarsipan. Dette fås kjøpt i mange velassorterte matvarebutikker, særlig rundt juletider. Se f.eks. etter "Ekte marsipan" fra Odense (lilla pakning).
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5367 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
*heart* lig hilsen Kristine

Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar