![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
Rørekake med kokos er SUPERlett å lage, SUPERdeilig smak!
Se også oppskrift på Rørekake med nøtter.
2 store egg
2 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 dl hvetemel
100 g smør
Pynt:
1 ts kanel
1/2 dl kokos
Smelt smøret (gjøres raskt i mikro) og avkjøl litt. Pisk egg og sukker lett sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Pisk inn bakepulver og vaniljesukker. Deretter røres hvetemel og smeltet smør inn i deigen.
Ha deigen i en liten, rund kakeform (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Strø over kanel og kokos.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min (sjekk med kakenål at kaken er ferdigstekt). La kaken avkjøle litt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.
Kaken er kjempefin å fryse!
For andre oppskrifter på kaker hvor deigen bare skal røres raskt sammen, søk på oppskrifter "For travle dager" som du finner under "Aktuelt og populært".
Skriv ny kommentar