
Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 1
200 g usaltede cashewnøtter
200 g melkesjokolade
Start med å dekke et brett e.l. som passer i kjøleskapet med et stykke bakepapir.
Smelt melkesjokoladen over vannbad eller i mikro. Rør inn cashewnøttene.
Sett små topper av nøttesjokoladen på brettet ved hjelp av to teskjeer. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar konfekten kjølig i en liten boks med matpapir mellom lagene.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar