![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
100 g smør
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl melk
Fyll:
3 epler
2 ss sukker
0,5 ss kanel
Pisk smør og sukker lyst og luftig. Pisk inn eggene. Sikt mel og bakepulver og bland i sammen med melken.
Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) som har bakepapir i bunnen. Jevn til overflaten.
Skrell eplene og del dem i skiver. Stikk eplene ned i deigen. Dryss over sukker og kanel.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 1 time.
Eplekaken er fin å fryse.
1 kommentar
Denne eplekaken er super god
Denne eplekaken er super god :) det er en helt fantastisk oppskrift ^^
Skriv ny kommentar