
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
1 liter melk
100 g smør
200 g sukker
200 g hvetemel
6 egg
- -
200 g blåbær
Kok opp melk, smør og sukker. Ta kjelen av platen. Rør i mel og lett sammenpiskede egg. La røren få avkjøle noe før den helles i en smurt, ildfast form (ca 28 cm i diameter).
Fordel rensede blåbær over kaken.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 40 min.
Serveres avkjølt med lunken vaniljesaus.
"Blåbærkake Kanavaranta" smaker best samme dag den er laget.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar