Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
Til disse enkle mandelmakronene trenger du bare marsipan og eggehvite!
Makronene blir skikkelig deilige og myke inni, nesten som konfekt! 😍

Ingredienser:
♥ 400 g ekte marsipan (se tips)
♥ 2 eggehviter
Fremgangsmåte:
Bryt marsipanen i mindre biter og ha dem i en food processor. Tilsett eggehvitene. Kjør dette sammen til en jevn og klumpfri mandelmasse.

Ha mandelmassen i en sprøytepose med rund sprøytetipp.
Sprøyt ut små makroner på bakepapirdekket stekeplate.


Bruk pekefinger dyppet i vann til å varsomt dytte ned spissene slik at makronene blir flate på toppen.

Stek makronene midt i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter, til de er gylne på overflaten.


Avkjøl makronene på platen før de flyttes over i en kakeboks.
Eller over i en serveringsskål. 😊

Disse mandelmakronene er så herlig seige inni! 😋


Deilige mandelmakroner laget av marsipan!

Tips:
♥ Du må bruke såkalt "ekte marsipan" i denne oppskriften, dvs. marsipan som har minst 50% mandelinnhold (lilla rull fra Odense). Figurmarsipan smelter ved steking, så det er avgjørende for et godt resultat at du bruker riktig type marsipan.

♥ For å unngå at makronene blir for mørke på undersiden, kan det være lurt å ha en ekstra (tom) stekeplate i bunnen av ovnen. Da vil denne platen beskytte noe for undervarmen.
♥ Mandelmakronene kan oppbevares i en boks i kjøleskapet. De er også fine å fryse og tiner raskt.
♥ Med disse makronene kan du blant annet lage Flødebolledessert (kokosbolledessert) med makroner og bringebær.
♥

Kos deg!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 400 g ekte marsipan (se tips)
♥ 2 eggehviter
Bryt marsipanen i mindre biter og ha dem i en food processor. Tilsett eggehvitene. Kjør dette sammen til en jevn og klumpfri mandelmasse.
Ha mandelmassen i en sprøytepose med rund sprøytetipp. Sprøyt ut små makroner på bakepapirdekket stekeplate.
Bruk pekefinger dyppet i vann til å varsomt dytte ned spissene slik at makronene blir flate på toppen.
Stek makronene midt i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter, til de er gylne på overflaten.
Avkjøl makronene på platen før de flyttes over i en kakeboks.
♥ Du må bruke såkalt "ekte marsipan" i denne oppskriften, dvs. marsipan som har minst 50% mandelinnhold (lilla rull fra Odense). Figurmarsipan smelter ved steking, så det er avgjørende for et godt resultat at du bruker riktig type marsipan.
♥ For å unngå at makronene blir for mørke på undersiden, kan det være lurt å ha en ekstra (tom) stekeplate i bunnen av ovnen. Da vil denne platen beskytte noe for undervarmen.
♥ Mandelmakronene kan oppbevares i en boks i kjøleskapet. De er også fine å fryse og tiner raskt.
Skriv ny kommentar