Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
Ja til dessert hver dag! :-D

Hvis du benytter deg av masse deilig frukt, er dette livsmottoet fullt mulig å kombinere med en sunn livsstil. :)
Det å hive noen skiver fersk ananas på grillen er både enkelt og sommerlig. Jeg vender ananasskivene i kanelsukker før grillingen, som gir en lett karamellisert overflate og nydelig smak.

Så lett lager du dette:
Ingredienser:
♥ 1 hel fersk ananas
♥ 2 dl sukker
♥ 2 ss kanel
Servering:
♥ friske jordbær
♥ iskrem
Fremgangsmåte:
Finn frem en stor, fersk ananas!

Skjær det ytre skallet av ananasen.

Skjær den i skiver som er ca 1 - 2 cm tykke.

Legg ananasskivene utover på et fat.

Bland sukker og kanel i en skål.

Så går du bort til den varme grillen.

Vend ananasskivene i kanelsukkeret. Dryss resten på med en teskje.

Så er det bare å legge ananasskivene på grillen.
Snu dem etter at det har gått en stund.

Ananasskivene er ferdige når det ytre sukkerlaget har smeltet og begynt å danne et tynt lag karamell i kantene. Ananasskivene skal være møre og varme.

Serveres straks, gjerne sammen med noen friske jordbær ved siden av i tillegg.
Det er også godt med litt iskrem ved siden av. :)

Jeg brukte her karamelliskrem....

Har du lyst, har du lov... ;)

Tips:
♥ Jeg foretrekker å bruke fersk ananas på grillen. Hermetisk ananasringer gir ikke den samme smaken og konsistensen synes jeg, men hvis det er det eneste du har, er det jo godt det også.
♥ Grillede ananasskiver smaker aller best helt nylagde!

#sommerfølelse *cool*
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 1 hel fersk ananas
♥ 2 dl sukker
♥ 2 ss kanel
Servering:
♥ friske jordbær
♥ iskrem
Skjær det ytre skallet av ananasen og skjær den i skiver som er ca 1-2 cm tykke. Legg dem utover på et fat.
Bland sukker og kanel i en skål.
Vend ananasskivene i kanelsukkeret og dryss resten over dem med en teskje.
Så er det bare å legge ananasskivene på grillen.
Snu dem etter at det har gått en stund.
Ananasskivene er ferdige når det ytre sukkerlaget har smeltet og begynt å danne et tynt lag karamell i kantene. Ananasskivene skal være møre og varme.
Serveres straks, gjerne sammen med noen friske jordbær ved siden av i tillegg.
Det er også godt med litt iskrem ved siden av.
♥ Jeg foretrekker å bruke fersk ananas på grillen. Hermetisk ananasringer gir ikke den samme smaken og konsistensen synes jeg, men hvis det er det eneste du har, er det jo godt det også.
♥ Grillede ananasskiver smaker aller best helt nylagde!
1 kommentar
Må jeg ha det på grillen
Må jeg ha det på grillen eller kan jeg ta det på ovnen?
Skriv ny kommentar