 
									  
				
				
			Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
 
							Marie Rose sauce er en britisk dressing, som ble gjort kjent av den britiske TV-kokken Fanny Cradock på 1960-tallet i forbindelse med at hun serverte den sammen med Rekecocktail. Jeg har ikke klart å finne ut hvor navnet kommer fra, så det er bare å slå seg til ro med det. 😊
Marie Rose-dressing består av majones, rømme, ketchup, Workshestershiresaus, litt sitronsaft og gjerne en skvett konjakk. Dressingen ligner veldig på amerikansk Thousand Island-dressing, men lages uten finhakket sylteagurk.

Marie Rose-dressing er ikke bare egnet til Rekecocktail, men er også god å servere til krabbekjøtt og annen sjømat, som for eksempel laks. Dressingen gjør seg også bra i en burger eller som dipp til fries.
Ingredienser:
♥ 1 dl majones
♥ 1 dl rømme
♥ 2 ss ketchup
♥ 1 ss konjakk
♥ 1 ss presset sitronsaft
♥ 1 ts Worcestershiresaus
♥ kvernet salt og pepper
Fremgangsmåte:
Rør sammen ingrediensene.
Smak til om dressingen trenger for eksempel litt mer sitronsaft, salt og pepper.

Tips:
♥ Du kan så klart sløyfe konjakken i dressingen, men i en klassisk Marie Rose-dressing hører dette med! 😊

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ 1 dl majones
♥ 1 dl rømme
♥ 2 ss ketchup
♥ 1 ss konjakk
♥ 1 ss presset sitronsaft
♥ 1 ts Worcestershiresaus
♥ kvernet salt og pepper
Rør sammen ingrediensene.
Smak til om dressingen trenger for eksempel litt mer sitronsaft, salt og pepper.
♥ Du kan så klart sløyfe konjakken i dressingen, men i en klassisk Marie Rose-dressing hører dette med!
Skriv ny kommentar