![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
3 egg
2,5 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
200 g Ritzkjeks (1 pk)
100 g valnøtter
Sjokoladekrem:
3 dl kremfløte
4 ss sjokolademelkpulver (Oboy eller Nesquick)
Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus kjeksene i food processor eller morter og bland med bakepulver og vaniljesukker. Vend dette inn i eggedosisen. Bland i hakkede valnøtter til slutt.
Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20 min. Avkjøl kaken helt i formen. Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.
Pisk kremfløten til krem og smak til med sjokolademelkpulver. Fordel sjokoladekremen over kaken. La kaken stå i kjøleskapet frem til servering.
Du finner mange andre gode kaker med Ritzkjeks på detsoteliv.no. Se for eksempel "Ritzkake", "Ritzkake med vaniljekrem", "Nøttekake med Ritz", "Nøttekake med Ritz og sjokolade", "Valnøttkake med Ritz", "Valnøttbiter med Ritz", "Snickerskake", "Snickers festkake", "Snickerskake i langpanne" og "Snickerskake med M og Nonstop".
Skriv ny kommentar