![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
Denne deilige kaken inneholder kokos og solbær.
Kjempegod og myk hverdagskake som er veldig lettvint å lage!
Kaken kan også lages med andre type bær, se f eks Stikkelsbærkake med kokos.
Ingredienser:
♥ 3 egg
♥ 3 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 100 g smør
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 dl kokos
- -
♥ 2 dl solbær
Pynt:
♥ 1 ss melis
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker lett sammen med en visp. Bland inn vaniljesukker og smeltet smør. Rør til slutt inn hvetemel og kokos.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Fordel solbærene over deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35-40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.
Avkjøl kaken i formen og flytt den deretter over på et fat. Sikt over melis før servering.
Denne kaken er så god og rask å lage!
Kjekt å få det til å lukte nybakt kake på kjøkkenet etter bare noen minutters baking!
Kaken er god som den er, men enda bedre med vaniljeis.
Tips:
♥ Kaken kan lages med både friske og frosne bær. Dersom du bruker frosne bær, trenger de ikke å tines før de strøs på deigen.
♥ Kaken er super å fryse. Gi den tinte kaken et nytt dryss av melis, så ser den delikat og nylaget ut igjen.
Kos deg!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 3 egg
♥ 3 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 100 g smør
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 dl kokos
♥ 2 dl solbær
Pynt:
♥ 1 ss melis
Pisk egg og sukker lett sammen med en visp. Bland inn vaniljesukker og smeltet smør. Rør til slutt inn hvetemel og kokos.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Fordel solbærene over deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35-40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.
Avkjøl kaken i formen og flytt den deretter over på et fat. Sikt over melis før servering.
♥ Kaken kan lages med både friske og frosne bær. Dersom du bruker frosne bær, trenger de ikke å tines før de strøs på deigen.
♥ Kaken er super å fryse. Gi den tinte kaken et nytt dryss av melis, så ser den delikat og nylaget ut igjen.
Skriv ny kommentar