![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
Hei!
Noen dager siden jeg har fått blogget nå. Det er mest fordi jeg sitter ute og nyter det deilige været!
Frosé (forenklet betegnelse for «Frozen Rosé») er en herlig slush-aktig drink som er basert på frossen rosévin. Det aller vanligste er nok å tilsette smak av jordbær, men denne vannmelon-varianten er også fantastisk god!
Herlig forfriskende cocktail for voksne i sommervarmen!
Beregn en flaske rosévin og en halv vannmelon til denne oppskriften som gir 4 porsjoner.
NB! Start dagen i forveien med å gjøre klar isbiter og vannmelonsirupen. Selve tilberedningen av froséen bør du imidlertid gjøre rett før servering.
Til 4 porsjoner:
Ingredienser
Isbiter:
♥ 1 flaske rosévin (7,5 dl)
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker
Pynt:
♥ 4 små skiver vannmelon
Fremgangsmåte:
Rosévinisbiter:
Hell rosévinen i isterningbrett og sett i fryseren til dagen etter.
Vannmelonisbiter:
Mos vannmelon i en blender.
Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet.
Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Vannmelonsirup:
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter.
Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.
Tilberedning:
Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet.
Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen.
Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush.
Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
Stilig å servere frosé i høye stettglass!
Husk liten teskje i glasset, så blir det lettere å nyte mens froséen fortsatt er frossen.
Tips:
♥ Velg helst en søt type rosévin. Alkoholen gjør at rosévinterningene ikke blir like harde som vanlige isbiter. La de stå i fryseren minst over natten slik at de blir så harde som du klarer å få dem.
♥ Husk at froséen tiner nokså raskt, så du bør tilberede den rett før servering.
♥ Se også Frozecco (Frossen prosecco) med appelsin.
Fortsatt god helg!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Isbiter:
♥ 1 flaske rosévin (7,5 dl)
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker
Pynt:
♥ 4 små skiver vannmelon
Rosévinisbiter:
Hell rosévinen i isterningbrett og sett i fryseren til dagen etter.
Vannmelonisbiter:
Mos vannmelon i en blender. Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet.
Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Vannmelonsirup:
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter.
Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.
Tilberedning:
Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet.
Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen. Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush.
Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
♥ Velg helst en søt type rosévin. Alkoholen gjør at rosévinterningene ikke blir like harde som vanlige isbiter. La de stå i fryseren minst over natten slik at de blir så harde som du klarer å få dem.
♥ Husk at froséen tiner nokså raskt, så du bør tilberede den rett før servering.
Skriv ny kommentar