![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
Nydelig, myk kake som dekkes med kokosmarengs og pyntes med blåbær!
150 g smør
150 g sukker
4 eggeplommer
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss melk
Kokosmarengs:
4 eggehviter
175 g sukker
150 g kokos
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggeplommene. Sikt mel, bakepulver og vaniljesukker og vend dette inn i deigen sammen med melken.
Fordel deigen i bunnen på en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret og pisk videre til tykk marengs. Vend inn kokosen forsiktig med slikkepotten og fordel kokosmarengsen over deigen i formen.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 30-35 minutter.
På sommeren er det lekkert å pynte kaken med frisk blåbær. Jordbær og/eller bringebær er også nydelig.
På vinteren pleier jeg å servere kaken med Rørte jordbær.
1 kommentar
namm! kjempe god!
namm! kjempe god!
Skriv ny kommentar