 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, du tipset meg om denne kaken på en facebook gruppe for ikke så lenge siden. Syns den ser veldig god ut så tenkte å prøve meg på denne til baby shower. Lage den i to små boller og en stor, altså pupper og mage. Hvor lenge tror du den bør steke og hvor mange grader, midt i ovnen, nederst i ovnen? Skal steke i stålboller fra Ikea, den store er 20cm D og 9cm høy, de små er 12cm D og 6cm høy. Litt usikker på om de egentlig egner seg til å steke i, men har fått låne de av noen som har stekt i de før så skal gå greit.
Videre lurer jeg på om jeg bør ha noe mellom kaken og sukkerpastaen? Skal bruke hvit sukkerpasta så redd for at det brune skal synes gjennom.. Hvis du har en link til lignende kake så hadde det vært supert <3 første gang jeg skal lage noe annet enn toro sjokoladekake, så veldig redd for å gjøre noe feil :/