 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så hyggelig at du har glede av oppskriftene på Det søte liv, Heidi:)
Det blir forskjellig konsistens på kaker om man pisker eggedosis eller ikke. Eggedosis gir luftig, "vanlig" kakekonsistens. Når man ikke pisker egg og sukker til eggedosis, blir kaken uten luft som gir mer kompakt og browniesaktig / konfektaktig konsistens. Noen ganger er nettopp det meningen med oppskriften. Disse muffinsene blir litt slik, men ikke veldig kompakte. Du bør teste dem - de er veldig gode:)