
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Så hyggelig at du har glede av oppskriftene på Det søte liv, Heidi:)
Det blir forskjellig konsistens på kaker om man pisker eggedosis eller ikke. Eggedosis gir luftig, "vanlig" kakekonsistens. Når man ikke pisker egg og sukker til eggedosis, blir kaken uten luft som gir mer kompakt og browniesaktig / konfektaktig konsistens. Noen ganger er nettopp det meningen med oppskriften. Disse muffinsene blir litt slik, men ikke veldig kompakte. Du bør teste dem - de er veldig gode:)