Add new comment

Til deg som lurer på hvordan man lager marsipan rose.Trill kuler av marsipan.Str bestemmer du.Legg de inn i plastfolie eller en brødpose,omså.Klem flat til en runding.Snurr den første rundingen til en krøll.Legg på lag på lag m marsipan.Brett de litt utover med en kniv,noe spisst eller lignende.Jeg bruker bare tuppen på en kniv og former den slik at den blir seende ut som en blomst.Til slutt lager jeg bladene.Kjevle ut ei kule grønn marsipan. Rill ut formen på bladet med et slikt jern vi lager sirup snipper av,eller bare bruk en kvass kniv,tegn opp med spissen og ta vekk med.

Når det gjelder glasuren,så må den være avkjølt når den strykes på.Denne har jeg misset med mange ganger,men lært meg at om glasuren er avkjølt i romtemperatur slik at den ikke er iskald,men strykbar,så går det fint.Jeg har mange ganger hatt sukkerbrød bunnen halvtint.Da er det lettere å stryke glasuren på.Bruk en vanlig smørkniv,ha litt og litt glassur på og smør forsiktig over og på sidene,så går det bra.Da dette er en konfektkake,bør man ha god tid når den skal lages.Lurt å lage seg remser med bake papir å ha underst på bunnen når kaka skal monteres.Sette kaka kald og fjerne papiret når glassuren er stivnet.Når glasssuren skal strykes på,kan det være en fordel å ha kniven med jevne mellomrom under varmt vann.Da går det mye greiere.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.