 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dette blir en enda bedre kake ved å bake vanlig sukkerbrød (med tillegg av den raspede kokesjokoladen), UTEN potetmel. Det gir en helt annen kake. Jeg fryser alltid kaken noe etter at fyllet er tatt i, dvs at den er litt halvfrossen/frossen i kantene. Da er det veldig enkelt å få på den noe grove glasuren. Den kan jo evt stå uten glasur i frysen til du skal bruke den, men husk den tiner sakte etter påføring av den kraftige glasuren, så husk å ta den opp til glasering kvelden før servering.