
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Dette blir en enda bedre kake ved å bake vanlig sukkerbrød (med tillegg av den raspede kokesjokoladen), UTEN potetmel. Det gir en helt annen kake. Jeg fryser alltid kaken noe etter at fyllet er tatt i, dvs at den er litt halvfrossen/frossen i kantene. Da er det veldig enkelt å få på den noe grove glasuren. Den kan jo evt stå uten glasur i frysen til du skal bruke den, men husk den tiner sakte etter påføring av den kraftige glasuren, så husk å ta den opp til glasering kvelden før servering.