
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
First of all, I just want to say that I'm not a big banana bread person. I mean, it's OK, but there are just so many other things I'd rather eat.
So when this recipe popped up in my feed, I was like "Yeah whatever," but I figured what the heck, let's try it.
I followed the instructions exactly and got busy in my kitchen while the banana bread was cooking.
Holy crap! This thing came out looking like a work of art! It was so light and fluffy—just like the picture! It didn't sink or anything. My family loved it too.
We ate the whole thing that night. The fresh lemon juice was the catalyst to the flaky texture, which makes sense because baking soda/powder acts as a leavening agent with acid as a catalyst. Plant butter substituted easily without giving up any taste.