Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, jeg er nå 81 år og har bakt suksess kake I alle år. Vil bare dele min oppskrift som jeg har hatt stor glede av gjennom en lang tid.
5 eggehviter pskes stive, 300 Gram mandler og 300 Gram Melis blandes inn. Legg så til 1 strøken teskje bakepulver og la det hele steke I ovnen I 1 time på 175 grader. Tid og rillevalg er vanligvis individuelt, noen broker rille I midten mens jeg tar den nest nederste rillen. Steketid varier også basert på ovnstype.
Fyll: 5 Eggeplommer, 100 gr sucker og 1 dl fløte, 1 ts vaniljesukker og alt røres over varme I en gryte til det tyknes. Avkjøl så og rør inn 100gr meierismør og så pynter med nøtter etc.