Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Familien vår elsker denne kaka, jeg fikk oppskriften av min svigerfar for 35 år siden. Jeg bruker ikke bakepulver og bruker kun de 4 eggeplommene man har etter å ha lagd bunnen, til kremen og forholdsvis mengde av de andre ingrediensene , men 2 skjeer vaniljesukker. Kremen har variert litt, har sikkert noe med hvor mye jeg rører og hvor lenge jeg venter med (meieri)smøret, jeg har på fyllet mens det fremdeles er litt lunkent, da trekker det inn i bunnen og kaka blir litt fuktig. Uansett hvordan kremen blir så er den kaka som blir borte først. Jeg prøver i dag å bake den med soyafløte og melkefritt smør, spennende om den blir like bra!