
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Familien vår elsker denne kaka, jeg fikk oppskriften av min svigerfar for 35 år siden. Jeg bruker ikke bakepulver og bruker kun de 4 eggeplommene man har etter å ha lagd bunnen, til kremen og forholdsvis mengde av de andre ingrediensene , men 2 skjeer vaniljesukker. Kremen har variert litt, har sikkert noe med hvor mye jeg rører og hvor lenge jeg venter med (meieri)smøret, jeg har på fyllet mens det fremdeles er litt lunkent, da trekker det inn i bunnen og kaka blir litt fuktig. Uansett hvordan kremen blir så er den kaka som blir borte først. Jeg prøver i dag å bake den med soyafløte og melkefritt smør, spennende om den blir like bra!