Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget denne mange ganger, og trikset mitt med å få den gule kremen tykk er å bruke tid. Jeg bruker svak varme og koker kremen nesten til kokepunktet, deretter skrur jeg ned varmen og lar kremen stå på platen i ca.15 minutt (husk å røre!). Pass også på at kremen ikke er for varm når du har i smøret, da vil smøret smelte og kremen bli rennende. Jeg bruker heller ikke så mye smør, da jeg synes det blir altfor mye smørsmak.