
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Pisk eggehvitene stive, så blander du inn melis blandet med bakepulver. Skal fremdeles være stivt. Så blander du FORSIKTIG inn de malte mandlene for hånd med en visp. Og rører bare akkurat nok til at de er passe jevnt fordelt. Hvis du bare kjører på med elektrisk visper når du skal ha inn mandlene, slår du all luften ut av marengsen og da får du en pannekake. Jo mindre du rører inn mandlene, jo bedre. Men... de må jo inn, da. Og jeg smører ikke inn formen med fett engang, siden jeg er litt bekymret for fett og marengs.
Når det gjelder kremen. Kok opp som det står og rør hele tiden. Når du ser en boble eller to bryte overflaten, er den ferdig og du tar den av. Kjøl av til romtemperatur, og tilsett så det *myke* smøret. Men for å være ærlig synes jeg smørmengden her er helt sykt høy. Brukte 200g og ble helt kvalm. Prøv med 70g, og smak. Så kanskje litt til hvis du vil. Men 200g ble helt grusomt mye.