Add new comment

Pisk eggehvitene stive, så blander du inn melis blandet med bakepulver. Skal fremdeles være stivt. Så blander du FORSIKTIG inn de malte mandlene for hånd med en visp. Og rører bare akkurat nok til at de er passe jevnt fordelt. Hvis du bare kjører på med elektrisk visper når du skal ha inn mandlene, slår du all luften ut av marengsen og da får du en pannekake. Jo mindre du rører inn mandlene, jo bedre. Men... de må jo inn, da. Og jeg smører ikke inn formen med fett engang, siden jeg er litt bekymret for fett og marengs.

Når det gjelder kremen. Kok opp som det står og rør hele tiden. Når du ser en boble eller to bryte overflaten, er den ferdig og du tar den av. Kjøl av til romtemperatur, og tilsett så det *myke* smøret. Men for å være ærlig synes jeg smørmengden her er helt sykt høy. Brukte 200g og ble helt kvalm. Prøv med 70g, og smak. Så kanskje litt til hvis du vil. Men 200g ble helt grusomt mye.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.