 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lager den nå idag. Bunnen står i ovnen - so far so good. Slet med kremen, men etter å ha lest kommentarene her skjønner jeg at jeg kanskje ikke varmet den nok opp før jeg kjølte den av og hadde i smøret. Varmet den opp igjen (ikke så smøret skilte seg) - og hadde i litt maisenna i fløte. Dessuten hadde jeg i en gelatinplate da den var under kjøling, men fortsatt varm. Nå ser kremen bra ut, og da jeg smakte på den sist (!) smakte den supert. Jeg ser at Elsa (den 81 år gamle eksperten) hadde i dobbelt så mye melis som oppskriften her sier. Dessverre så jeg ikke det før kaken gikk i ovnen. Jeg synes faktisk 150 g var rimelig mye. Uansett: Første forsøk fra min side (første kake ever) så jeg er spent på resultatet. Watch this place :-)