
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lager den nå idag. Bunnen står i ovnen - so far so good. Slet med kremen, men etter å ha lest kommentarene her skjønner jeg at jeg kanskje ikke varmet den nok opp før jeg kjølte den av og hadde i smøret. Varmet den opp igjen (ikke så smøret skilte seg) - og hadde i litt maisenna i fløte. Dessuten hadde jeg i en gelatinplate da den var under kjøling, men fortsatt varm. Nå ser kremen bra ut, og da jeg smakte på den sist (!) smakte den supert. Jeg ser at Elsa (den 81 år gamle eksperten) hadde i dobbelt så mye melis som oppskriften her sier. Dessverre så jeg ikke det før kaken gikk i ovnen. Jeg synes faktisk 150 g var rimelig mye. Uansett: Første forsøk fra min side (første kake ever) så jeg er spent på resultatet. Watch this place :-)