Add new comment

Lager den nå idag. Bunnen står i ovnen - so far so good. Slet med kremen, men etter å ha lest kommentarene her skjønner jeg at jeg kanskje ikke varmet den nok opp før jeg kjølte den av og hadde i smøret. Varmet den opp igjen (ikke så smøret skilte seg) - og hadde i litt maisenna i fløte. Dessuten hadde jeg i en gelatinplate da den var under kjøling, men fortsatt varm. Nå ser kremen bra ut, og da jeg smakte på den sist (!) smakte den supert. Jeg ser at Elsa (den 81 år gamle eksperten) hadde i dobbelt så mye melis som oppskriften her sier. Dessverre så jeg ikke det før kaken gikk i ovnen. Jeg synes faktisk 150 g var rimelig mye. Uansett: Første forsøk fra min side (første kake ever) så jeg er spent på resultatet. Watch this place :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.